5 Easy Facts About اتومبیل برقی Described
5 Easy Facts About اتومبیل برقی Described
Blog Article
این آهنرباها بستگی به نوع و کاربرد موتور، در داخل یا روی روتور قرار میگیرند و به شکلهای مختلف چینش میشوند.
بهگفته امیرحسین کاکایی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت، خودروهای برقی از نظر سطح آلایندگی، سطح کمتری از دیاکسید کربن و ذرات معلق دیگر تولید میکنند و همین مسئله باعث میشود تا این خودروها کمتر باعث آلودگی هوا شوند و در نتیجه تاثیر مخرب کمتری بر محیط زیست داشته باشند.
تارا برقی که با همکاری ایران خودرو و شرکت جتکو طراحی و تولید شده است، دارای مشخصات فنی مناسبی است. موتور این خودرو ۱۷۰ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور دارد که باعث میشود صفر تا صد در کمتر از ۹ ثانیه محقق شود.
پاسخ مومنی on ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ at ۱۸:۱۷ حرفتون خیلی عالیه دکتر جان
چین در حال غارت معادن طلای ایران است؟/ ماجرای ممانعت چینیها از ورود کارگران ایرانی به معدن طلای مزرعه شادی چیست؟
. دوم علاقه نداشتن خودروسازان به خودروهای. برقی به دلیل انحصار در خودروهای بنزینی و سود نامشروع…. که بالاتر از قیمتهای جهانی هست… با. انواع اقسام.. توجیهات که واقعا دروغ هست
داستان خودروهای برقی ایرانی از سال ۱۳۸۱ شروع شد. از آن زمان تاکنون شرکتهای خصوصی و دولتی ایرانی نمونههای اولیه و آزمایشی مختلفی از خودرو برقی تولید کردهاند، اما به دلیل get more info ضعف دانش فنی و همین طور نبود زیرساختها امکان تولید انبوه و فروش تجاری آنها فراهم نبوده است. اما با آزادسازی واردات خودرو از سال ۱۴۰۱ و افزایش مصرف بنزین، دولت به این فکر افتاده تا تولید و عرضه خودروهای برقی ایرانی را به صورت جدیتر اجرا کند.
یک خودروی بنزینی حدود ۳۰ هزار قطعه مختلف دارد، در حالی که تعداد قطعات بهکاررفته در خودروی برقی کمتر از نصف این رقم است. نکته حائز اهمیت اینکه در خودروی تمام برقی تعداد قطعات متحرک خیلی کمتر است، به همین خاطر کمتر دچار خرابی میشود.
به هر واحد از اجزای سازنده باتری که درون آنها انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل میشود، یک سلول میگویند. باتریها از چندین سلول کوچک داخلی تشکیل شدهاند که میتوانند به صورت موازی یا سری به هم متصل باشند. هر سلول دارای دو نیم سلول است که با یک ماده الکترولیت -که شامل یونهای مثبت و منفی است- به هم پیوستهاند.
طبق اطلاعات موجود باتری ساینا برقی با ۴ ساعت شارژ کامل میشود و امکان استفاده از شارژ سریع نیز وجود دارد که در ۴۰ دقیقه باتری را به میزان قابل قبولی میرساند.
اولین خودرو برقی ایرانی سال ۱۳۸۱ با نام آریانا معرفی شد. نکته جالب اینجاست که هیچکدام از اطلاعات و مشخصات فنی مورد ادعای سازنده آریانا به تایید نرسید.
هیوندای تویوتا نیسان مزدا سانگ یانگ بنز بی ام و کیا چری فولکس واگن جک رنو سوزوکی ولوو لکسوس پژو
آقای موریسون به خاطر تحصیل در رشته شیمی، بیشتر به فناوری باتری علاقه داشت تا صنعت حمل و نقل، از این رو وی مسیر متفاوتی را در پیش گرفت. البته دستاوردهای او در زمینه خودروهای برقی، الهامبخش سایر محققان و دانشمندان شد و آنها چند ماشین الکتریکی دیگر را توسعه دادند.
در موتورهای دارای جاروبک، چرخش با کنترل میدان مغناطیسی تولیدشده توسط سیمپیچ روتور صورت میگیرد، در حالی که میدان مغناطیسی تولیدشده توسط آهنرباهای دائم ثابت است. برای تغییر سرعت چرخش، باید ولتاژ سیمپیچها را تغییر داد.